Вести

 • Републичка изложба на уметничка фотографија “Улица 2015”

   ...

  Read More
 • Мајски Салон 2014 – клупска изложба

  Уметноста е продукт на културата, таа е вид на естетска...

  Read More
 • Глигор Максимовски награден во Ровињ

  На седмата изложба на уметничка фотографија “Rovinj Photodays” 2014 од...

  Read More
 • Ретроспектива на хуманитарната акција „Фотографирај се за Никола Вулетиќ“

  Последниве месеци сме сведоци на една широка акција на нашите...

  Read More
 • Фотографирај се за Никола

  Фото Кино Клуб Козјак се придружува кон акцијата за прибирање...

  Read More
 • Отварање на Помеѓу…

  На 26-ти Декември 2013 година фото кино клубот Козјак од...

  Read More
 • Отварање на Момент 2013

  Градот Струмица ја имаше таа чест да биде домаќин на...

  Read More
 • Помош за децата

  Фото кино клуб Козјак со свои претставници го посети регионалниот...

  Read More
 • Фото презентација – Хулки Муради

  На 8ми Ноември, фото кино клуб Козјак ја имаше честа...

  Read More
 • Глигор Максимовски награден во Чачак

  На третата меѓународната изложба на уметничка фотографија Чачак 2013 од...

  Read More
 • Отварање на 1+1

  Фото кино клуб Козјак од Куманово во соработка со фото...

  Read More
 • Козјак младинци наградени во Сомбор

  Младите членови на фото кино клуб Козјак од Куманово, Дарио...

  Read More
 • Резултати – Момент 2013

  Почитувани автори, фото кино клуб Козјак и организацијата ПоракаНаша, ви...

  Read More
 • Курс по уметничка фотографија

  И оваа година фото кино клубот Козјак од Куманово организира...

  Read More
 • Свечено отварање на Фото Салон Куманово 2013

  На 4ти Октомври, Петок посетителите на уметничката Галерија во Куманово,...

  Read More
 • Резултати – Фото Салон Куманово 2013

  На 8мата меѓународна изложба на уметничка фотографија Фото Салон Куманово...

  Read More